» » » » » O NOUA VICTIMA A ESCROCILOR: CONSTANTIN UZUM, FOST PRIMAR AL ONEȘTIULUI, A AJUNS ÎN COMĂ LA SPITAL



Constantin Uzum, fostul primar al municipiului Onești, între 1992 și 1994 a suferit un accident vascular în urma unei vești șocante.


El ar fi căzut victima escrocilor care sună diverse persoane și le cer bani sub pretextul că cineva din familie a fost implicat într-un accident rutier. În cazul lui Constantin Uzum, escrocul, care s-a dat drept avocat i-ar fi spus acestuia că fiica sa ar fi suferit un accident și se află în stare gravă, având nevoie de bani pentru a rezolva problema. În acel moment, bărbatului i s-a făcut rău și s-a prăbușit, lovindu-se la cap. După ce a primit telefonul, a încercat în mai multe rânduri să vorbească cu fiica lui, dar nu a reușit.
Asta l-a impacientat și când se întorcea acasă a căzut pe scări, în fața blocului. Cineva a sunat la ambulanță, iar fostul edil a fost dus la Spitalul Onești, fiind transferat ulterior la Spitalul Județean de Urgență Bacău. “Pacientul – declară dr. Aurelia Țaga, director medical la SJU Bacău – a ajuns la noi în jurul orei 13.00, în stare de comă, cu un traumatism cranian și a fost intubat. Se pare că i s-a făcut rău și a căzut de pe picioare, pierzându-și cunoștința. El este suspect de accident vascular, cu comă indusă”.
Pacientul a fost trasferat de la Bacău la o clinică de specialitate din București. Vestea că fostul edil al Oneștiului ar fi fost victima unor escroci a ajuns și la urechile polițiștilor care au făcut cercetări la fața locului și spun că nu se confirmă această variantă. “La ora la care se presupune că bărbatul de aproximativ 80 de ani ar fi primit acel telefon – spune inspectorul principal Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Bacău – acesta se afla în fața blocului cu mai multe persoane. Din discuțiile cu acestea nu reiese că bărbatul ar fi vorbit cu cineva despre un posibil accident”. (Ramona IONESCU, Adina PELIN)



About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO