» » Festivalul Onești 2013


Festivalul Onești 2013, organizat de Primăria Onești, în perioada 31 mai - 2 iunie, se anunță unul cu surprize plăcute, atât pentru adulți cât și pentru tineri și copii.
Importante vor fi competițiile și activitățile sportive, dedicate tinerilor și copiilor, prilejuite de Săptămâna Europeană a Tineretului și Ziua Internațională a Copiilor: Crosul pentru elevi de gimanziu și liceu, Maraton Bike pentru iubitorii de ciclism și mountain – bike, competiții de șah, sporturi de echipă. Nu vor fi uitați nici iubitorii de teatru pentru copii și film, ce vor avea parte de spectacole specifice, de filme distribuite la preț redus la Cinema Capitol, Parcul municipal fiind scena unde copiii Oneștiului ne vor prezenta talentul și strădania lor artistică în spectacole de muzică și dans.

Oneștenii vor fi încântați de repertoriul ansamblurilor artistice ale școlilor oneștene, de la Clubul Elevilor, de ansamblul Symbol al Casei de Cultură, toate fiind completate, pe parcursul celor 3 zile de festival, de artiști renumiți, aștepțați cu mare drag de oneșteni.
Iubitorii muzicii populare vor fi încântați de evoluția membrilor ansamblului artistic „Doina Trotușului”, de interpretul George Cojocărescu și Ansamblul Folcloric „Ca la Noi”, de Gelu Voicu și Taraful „Lăutarii” din Teleorman, dar și de Grupul Etno „Kronos”.
Nici iubitorii muzicii ușoare nu vor fi uitați, muzica folk fiind prezentă prin artistul "MIRCEA BANICIU & Vlady Cnejevici si Teo Boar", iar toate celelalte genuri vor încânta tinerii, și nu numai, prin recitalurile trupelor și interpeților GAS SUPPLY, VUNK, ALB și NEGRU, SYLVIA & DJ RYNNO, SYLVIE și mai ales cu umorul de calitate și muzica prezentată de renumitul Ioan Gyuri Pascu și Grupul Distractis (fost Divertis).
Prezentarea fiind făcută, totul e să fiți prezenți în Parcul Muncipal și toate celelate locații ale manifestărilor, pentru a gusta și din celelalte surprize pregătite oneștenilor, organizatorii, prin vocea primarului Laurențiu Neghină, transmițând invitația pentru întreaga perioadă cuprinsă între 31 mai și 2 iunie.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO