» » » » » O fetiţă din Bacău a fost sfâşiată de maidanezi VIDEO


O fetiţă de 9 ani a fost atacată, vineri după-amiază, de patru maidanezi. Nefericitul incident a avut loc pe strada Aviatori din Bacău, în timp ce copilul se întorcea de la şcoală. Fetiţa a ajuns în stare gravă la spital.
 Vecinii afirmă că personalul de la ecarisaj a ridicat câinii din zonă, însă iubitorii de animale din cartier au adus înapoi patrupedele. Pe strada Aviatori sunt mai multe cuşti improvizate pentru câini însă animalele circulă în voie, întrucât spaţiile nu sunt îngrădite. Medicii afirmă că viaţa copilei nu este pusă în pericol, însă aceasta a suferit un grav şoc emoţional şi urmează să fie consiliată de un psiholog. Micuţa va sta în spital minim trei zile.
  Alina Burac, femeia care are grijă de fetiţă cât timp părinţii ei se află la lucru în Italia, plânge şi povesteşte cum un vecin i-a adus copila în braţe, aproape leşinată. „Era speriată. Nu mi-a zis decât că a fost încolţită de patru sau cinci câii. A fost muşcată de umeri, de urechi şi are patru plăgi mari la piciorul drept“, a spus femeia.
Fetiţa a fost sfâşiată de maidanezi care aparţin, din primele date, de un adăpost privat, construit ilegal pe domeniul public, care este neîngrădit. „Cetăţeanul care adună câinii va suporta consecinţele legii. Poliţia Locală a deschis o anchetă“, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău, Ionuţ Tomescu.

Copilul a fost internat de urgenţă la secţia Infecţioase Copii de la Spitalul Judeţean Bacău.



About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

1 comentarii:

  1. Moarte maidanezilor omoriti caini maidanezi asta e tara nu e stina de oi si impuscati si zoofilii ca sa fie treaba facuta bine www.maidanezii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

O.P. VIDEO