» » » SRI BACAU, NEAMT SI VRANCEA AU NOI SEFI



Lt. Col. Costel Mateescu a condus patru ani Secţia de Informaţii Vrancea Serviciul Român de Informatii Bacau are un nou sef, dupa ce conducerea institutiei a inceput o rocada a cadrelor prin intreaga tara. Astfel, fostul sef, locotenet-colonelul Gabriel Muraru (foto), a fost mutat pe aceeasi functie la SRI Vrancea. Potrivit unor surse, in locul sau a fost adus la cârma SRI Bacau seful de la Neamt, colonelul Bogdan Mindrila.
desteptarea.ro






Serviciul Român de Informatii (SRI) Neamţ are un nou şef. Săptămîna trecută, colonelul Bogdan Mîndrilă (foto) a fost transferat la Bacău, ca şef al SRI Bacău, cel care ocupase pînă acum această funcţie fiind trimis să coordoneze activitatea SRI Vrancea.

La Neamţ, conducerea structurii judeţene a SRI a fost preluată de locotenent colonelul Corneliu Cojocariu  pînă de curînd şef al SRI Suceava. 
Rotirea cadrelor este o practică întîlnită şi în cadrul altor structuri, nu doar la SRI, fiind folosită pentru ca cei aflaţi într-o funcţie de conducere să îşi facă treaba cu profesionalism şi obiectivitate, cu un risc cît mai mic de a face favoruri unor prieteni sau cunoştinţe.
Colonelul Bogdan Mîndrilă a preluat conducerea SRI Neamţ în martie 2005, predecesorul său fiind colonelul Ovidiu Crăciun

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO