» » » Presedintii si loctiitorii birourilor electorale de circumscriptie au fost desemnati prin tragere la sorti

Tragerea la sorti pentru desemnarea presedintilor birourilor electorale de circumscriptie s-a desfasurat vineri, 13 aprilie, la sediul Tribunalului Bacau. Presedinta institutiei, Maria Munteanu, a extras si a anuntat pentru cei prezenti in sala, numele tuturor presedintilor si loctiitorilor birourilor electorale de circumscriptie care vor functiona in judetul Bacau.
Au fost nominalizati prin tragere la sorti presedintii si loctiitorii Biroului Electoral de Circumscriptie (BEC), Biroului Electoral Judetean (BEJ), respectiv, presedintii si loctiitorii birourilor electorale ale circumscriptiilor electorale municipale, orasenesti si comunale din judetul Bacau. BEJ-ul va fi coordonat de judecatorul Ciprian Timiras, iar loctiitorul acestuia va fi Mihaela Craciun.
Presedintele BEC a fost nominalizat in persoana judecatoarei Simona Panfil care ca fi inlocuita la nevoie de Paul Topos.
In municipiul Moinesti vor coordona activitatea sectiei de votare Gabriela Lunganu si Sorin Ciobanu, in municipiul Onesti vor fi in permanenta la post judecatorul Adrian Asavei si loctiitorul acestuia Aneta Neagu.
In orasul Buhusi au fost desemnati la conducerea biroului presedintele Ion Nistor si loctiitorul acestuia Iulian Toma, in orasul Darmanesti au fost nominalizati Jenica Chiturlea si Mihaela Ochean, orasul Slanic Moldova are un presedinte in persoana Loredanei Palamaru, iar loctiitor este numita Ioana Cadar, iar pentru orasul Targu Ocna s-au tras la sorti Catalina Umbrarescu – presedinte si Radu Gurau, loctiitor.
Pentru orasul Comanesti, vor lucra judecatorul Darie Daniel in calitate de presedinte si loctiitorul acestuia Cerasela Ciobanu. Lista persoanelor nominalizate pentru celelalte sectii de votare va fi facuta publica.
“Am discutat cu colegii mei si am stabilit ca functiile de presedinte si loctiitor sa fie ocupate de magistrati. Am dorit sa avem oameni cu experienta la BEJ astfel incat activitatea sa decurga in cele mai bune conditii”, a sublinita judecator Maria Munteanu, presedinta Tribunalului Bacau. (R.I.)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO