» » Trafic de influență pe lângă un procuror al DIICOT Bacău

O polițista din Brăila a încercat să cumpere decizia unui procuror DIICOT din Bacău

DNA a trimis în judecată un polițist din Brăila, care a cerut 20 de mii de euro de la un inculpat pentru a interveni pe lângă un procuror al DIICOT Bacău.
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție, din cadrul Serviciului Teritorial București, au trimis în judecată zilele acestea pe Lucia Irina Bologa, agent de poliție judiciară la Inspectoratul de Poliție al Județului Brăila, pentru trafic de influență.
Potrivit rechizitoriului, fapta s-a produs în 2008, când femeia era angajata Inspectorului de Poliţie al Judeţului Galaţi. Concret, Irina Bologa a cerut de la o persoană acuzată de trafic de persoane, trafic de droguri, proxenetism și aderare la un grup infracțional organizat suma de 20 de mii de euro, promițându-i acestuia că va interveni pe lângă procurorul de la DIICOT Bacău, care cerceta cazul.
Deși a primit o parte din bani, polițista nu și-a ținut promisiunea, deoarece persoana acuzată de crimă organizată a fost trimisă în judecată. Dându-și seama că a dat degeaba banii, acesta i-a făcut plângere penală.
„Din banii pretinşi, inculpata a primit de la denunţător suma de 16.000 de euro. Cu toate acestea, denunţătorul a fost trimis în judecată. În vederea confiscării, procurorii au instituit sechestru asigurător asupra unui imobil aparţinând inculpatei Bologa Irina Lucia", se arată în comunicatul DNA.

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO