» » » Un ursar a murit la Festivalul de datini de la Comanesti



Un barbat de 49 de ani, recent intors din Italia, a murit joi la Darmanesti, dupa ce a cazut pentru ca scara pe care cobora de pe scena Festivalului de Datini din localitate s-a rupt.
Marcel Radu a fost dus de urgenta cu o ambulanta la spital, insa medicii nu au mai putut face nimic. Desi nu era in evidenta cu boli de inima, cauza decesului pare sa fie o criza cardiaca.
Pe 30 decembrie, la ora 15.00, un barbat din ceata de ursi de la Darmanesti a murit dupa reprezentatia data pe scena amplasata in orasul Comanesti.
“Barbatul facea parte din ceata de ursi din orasul Darmanesti, iar la finalul programului membrii trupei au coborit de pe scena. Cind a pasit pe penultima treapta a scarii, Marcel R. a cazut de la o distanta de aproximativ 45 cm de sol. In cauza a fost intocmit dosar penal, cazul fiind anchetat si de un procuror din cadrul Parchetului Moinesti”, a declarat subinspector Narcisa Butnaru, purtator de cuvint la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.
Nu este exclusa ipoteza ca barbatul sa fi suferit un atac de cord. Medicii legisti sunt cei care vor stabilit cauzele care au condus la decesul barbatului.
Parchetul de pe langa Judecatoria Moinesti a fost sesizat si va ancheta cazul. (Ziarul de Bacau)

About Unknown

Hi there!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply

O.P. VIDEO